Wie zijn wij


402 is een administratiekantoor bestaande uit een jong en energiek team waarvan velen een passie hebben voor de horeca. Dit is mede ontstaan vanuit eigen ondernemerschap in het verleden, wat betekent dat we veel praktijkervaring in huis hebben. Verder is het team aangevuld met jonge professionals die zowel de theoretische als praktische kennis hebben. Onze manier van communiceren is laagdrempelig, direct en persoonlijk.

 

Hoe werken wij?

Wekelijks bezoeken we uw bedrijf en controleren de volledige administratie. Kascontrole, inkomende facturen, debiteuren en crediteuren, bankafschriften, enz. We tackelen ontbrekende posten, want alleen met een sluitende administratie weet u aan welke touwtjes u moet trekken.

Maandelijks maken we een winst- en verliesrekening. Die bespreken we met u. Punt voor punt. We nemen de kosten en opbrengsten door en vertellen waar u in onze ogen kunt besparen. Problemen pakken we samen aan. Zijn de marges niet goed? Dan onderhandelen wij met leveranciers. We hebben geen enkele moeite om zelf de handen vuil te maken.

Meer weten?

We komen graag met u praten.

 

Neem contact