Schuldsanering


402 helpt bij schuldsanering

Bijna alle klanten van 402 hebben florerende bedrijven. Een enkele keer roept een bedrijf onze hulp in omdat het in financiële problemen is geraakt. In zo’n geval kan schuldsanering een oplossing zijn. Schuldsanering is ook een specialiteit van ons.

Als de rekeningen zich opstapelen en het spook van een faillissement achtervolgt u, is schuldsanering een uitweg. Het is onnodig uw mooie onderneming failliet te laten verklaren.

Hoe werken wij?

Gedurende zes tot acht weken reorganiseren we uw bedrijfsvoering. We onderhandelen voor u, zoeken oplossingen en vinden die ook. Dat alles natuurlijk in goed overleg met u. Gezamenlijk pakken we de financiële problemen aan. Meestal sluiten we een crediteurenakkoord met de schuldeisers. Met de invorderaars van de Belastingdienst hebben wij een goede relatie.

De communicatie richting schuldeisers, fiscus en deurwaarders nemen we van u over. Vervelende telefoontjes, e-mails en brieven aan uw adres stoppen. Dat geeft u de kans om de zaken weer op een rij te krijgen. Als wij uiteindelijk de deur achter ons dichttrekken, zijn uw problemen opgelost. Schuldsanering van 402 zet een streep onder het verleden en maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Meer weten?

We komen graag met u praten.

 

Neem contact op